visit us!!

About Me

My photo
aku sejenis manusia yang pernah buat salah, yang pernah buat baik, yang pernah, dan pernah dan memernahkan..eh apo yang aku cakap nih. Education: tadika maria, sk semenyih, sk seri sekamat, sk taman rakan, smk bandar baru sg long, smk engku husain, psis- diploma in architecture. uitm - bachelor in building surveying.

Buat renungan...

Bala bencana berlaku di merata-rata. Apakah dunia sudah sampai ke penghujungnya ? Apakah kita masih seronok & leka ? Bagaimana pula dengan iman kita?

Wednesday, April 13, 2016

Dah nak konvo da aku

Assalamualaikum..

26 April 2016 aku ada konvokesyen kat uitm shah alam..aku sebenarnya konfius nak pergi ke tak..mcm takde mood nak pergi konvo..sbb aku taktau sapa yg nk dtg tgk aku konvo..

Dlu masa diploma aku konvo sorang2 je..takde sorang pun dtg..mula2 mmg aku tak kesah sbb aku pikir alah diploma je pun..tp bila da amek scroll apa semua then da abis majlis masing2 ngn family masing2 ngn bunga ngn bear ngn coklat..

Aku nasib baik la ada arwah mona..sbb arwah pun dtg sorang..so aku bg arwah bunga..arwah bg aku bunga..suweett sangatt..rindu kat arwah mona..alfatihah...

Lately ni mood aku down la..tapi nasib la best pren aku si cika ada..kira prob die aku bg solution..prob aku die bg solution..give and take gittewww..

Sambil update blog kuar lak lagu di persimpangan dilema..hah kene sgt la tu..mmg tgh dilema ni..

Dulu aku slalu bayangkan konvo time degree agak2 mesti time tu aku da ada someone special..hahahah...aku harap someone special dtg masa aku konvo..takyah bg hadiah ke apa..cukup la stakat dtg..

Tapi harapan ke hanya impian ke apa ni eh..aku pun taktau..byk sgt aku pikir..

Mcm byk aku nak bebel tapi aku da lupa la plak..takpela..lain kali je la..cuma lately ni aku mmg tak brapa nak happy la..mood konvo pun takde..tp dtg tak dtg kene byr gak..lebih baik pergi..

Ok la..dah nak kul 2 da..esok keja..mengantuk la kat office nnt..susah btl nak lelap mata..

Ok la..geniteee kat diri sendiri..bertabahlah (sambil tepuk2 bahu sendiri)

No comments:

Post a Comment

Islam Itu Indah

Elakkan diri menjadi Islam baka kerana tiada nilai tiada harga. Datang syaitan dengan godaan, hilang Islam hilang iman, tenggelam dlm noda tenggelam dlm dosa