visit us!!

About Me

My photo
aku sejenis manusia yang pernah buat salah, yang pernah buat baik, yang pernah, dan pernah dan memernahkan..eh apo yang aku cakap nih. Education: tadika maria, sk semenyih, sk seri sekamat, sk taman rakan, smk bandar baru sg long, smk engku husain, psis- diploma in architecture. uitm - bachelor in building surveying.

Buat renungan...

Bala bencana berlaku di merata-rata. Apakah dunia sudah sampai ke penghujungnya ? Apakah kita masih seronok & leka ? Bagaimana pula dengan iman kita?

Monday, April 28, 2014

quick update:esaimen yg banyak

assalamualaikum..

aku dah lama tak update blog aku ni..
aku just nak cakap yg sekarang tgh terkejar2 dgn esaimen..
design nak kene present n submit hari rabu..
contech pun nak kene submit hari rabu n present..
dah la gabung 3 class..
structure aku tak tau kene anta minggu ni atau minggu depan..
adesss mcm serabut je..
esok plak ade oral mandarin..
30 soalan aku kene hafal dan 30 jawapan aku kene prepare...
fuhhhh gile tak giler..
dah macam hape dah...
sapa kata masuk u boleh lepak2...adess dusta belaka

okey la...tu je aku nak celoteh..
nnt dah tua aku baca balik bende ni


Islam Itu Indah

Elakkan diri menjadi Islam baka kerana tiada nilai tiada harga. Datang syaitan dengan godaan, hilang Islam hilang iman, tenggelam dlm noda tenggelam dlm dosa