visit us!!

About Me

My photo
aku sejenis manusia yang pernah buat salah, yang pernah buat baik, yang pernah, dan pernah dan memernahkan..eh apo yang aku cakap nih. Education: tadika maria, sk semenyih, sk seri sekamat, sk taman rakan, smk bandar baru sg long, smk engku husain, psis- diploma in architecture. uitm - bachelor in building surveying.

Buat renungan...

Bala bencana berlaku di merata-rata. Apakah dunia sudah sampai ke penghujungnya ? Apakah kita masih seronok & leka ? Bagaimana pula dengan iman kita?

Monday, November 12, 2012

hari yg bercampur baur..haha

Salam...

perghh arini mmg hebat tul..aku ade dua test arini..1 subject environmental science, 1 lagi subject building law. mmg baca je la kan tapi law aku just baca je. aku bajet nnt apa yg aku ingat time nak jawb nnt tu je la kan. sbbnye aku mmg tak minat gler ngan law.

so pagi td dpt taw test start kul 10. yg kitorng dah nak smpai kelas dah baru abg long bagitau test start kul 10. mase tu agak membara la kan. tapi takpe la..dah sampai dah pun kan. dah turun bas dah pun kan..so pegi la makan dulu memandangkan nnt nak amel test kan.

so tepat kul 10 test pun bermulalah..dpt soalan terus baca kan..okeyyhh nasib baik la soaln yang boleh dijawab. cume bab kire-kire tu tak sure..masing2 cam blur skit sbb soalan die len dari latihan yg kitorang buat.

then 3 minit terakhr lecturer bagi open book. mule2 lecturer cam berkias je cakap..die kate "kalo nak tgk boleh tp jgn tgk org sebelah"..yg kitorang ni pending je kan..lecturer pun gelak lah..korang ni tak paham  saya kata..saya cakap tgk la note2 tp jgn tgk org sbelah dlm mase 3 minit terkhir ni..

hah apo lai kitorang toghuih yo la bukak note..salin copek2 la an mane yg nak ditambah..tapi xdo la tigo minit..raso tak sampai pun tigo minit dah suoh lotak pen kan.tapi takpo la..at least dpt r kan jwb...so lege gilerrr...

lege tak lege la sbb test building law menanti...argghhhh mase tu mmg tk bc lg..ah la lopeh tu koleh studio lak..nak kono lukih la bagai...so 5.15 clas law pun start la..aku ckp kat lecturer tkt nak jwb law.
skali kan..tup tup lecturer kate open book...perghhh bestttt laa kannnn!!!!!
perkara yg paling aku suka skali open book laaahhhh...hahahaha...

so harini dah lepas 2 test..minggu depan ada test bel lak. arap boleh la jawab kan..

n yg menggembirakan hati aku harini aku dah dapat laptop baruuu!!!!
yeeeaaayyyyyyy!!!
mekasih ayah!!!!

tapi belum dirasmikan lagi sbb nak kene cas dulu 8 jam kan..so esok baru la operasi mengexplo windows 8 bermula. nak install autocad, nak install photoshop, nak install sketchup la, 3dmax la, revit la, game la, game lagi, game game lagi, lagi lgi game...hahahhaha

ok la..sok aku nak poie mid ngan clasmate aku. nak bawak mereka yg tak pernah poie mid jalan-jalan round2 mid. haha...n da most important aku nak makan TAKOYAKI!!!!!lame gleerrrr tak makan..

ok daaa....

Islam Itu Indah

Elakkan diri menjadi Islam baka kerana tiada nilai tiada harga. Datang syaitan dengan godaan, hilang Islam hilang iman, tenggelam dlm noda tenggelam dlm dosa