visit us!!

About Me

My photo
aku sejenis manusia yang pernah buat salah, yang pernah buat baik, yang pernah, dan pernah dan memernahkan..eh apo yang aku cakap nih. Education: tadika maria, sk semenyih, sk seri sekamat, sk taman rakan, smk bandar baru sg long, smk engku husain, psis- diploma in architecture. uitm - bachelor in building surveying.

Buat renungan...

Bala bencana berlaku di merata-rata. Apakah dunia sudah sampai ke penghujungnya ? Apakah kita masih seronok & leka ? Bagaimana pula dengan iman kita?

Sunday, March 31, 2013

masih kabur

salam..

aku tak tau apa yang aku rasa sekarang
masih kabur
terasa masih asing..
memikirkan siapa dia pada aku..
dan siapa aku pada dia..
adakah apa yang aku rasa ni sama seperti apa yang dia rasa?
aku masih kabur
tiada jalan..
tapi memang ku akui
beberapa hari ni selalu terfikirkan si dia..
adakah dia pun sama?
itu menjadi tanda tanya pada aku

Ya Allah..jika aku jatuh cinta..
cintakanlah aku pada orang yang mencintai Mu Ya Allah

Amin ya rabbal a'lamin

Monday, March 11, 2013

yeayy unifiiii

Salam..

hari ni unifi dah install kat rumah aku...yeayy..
eh eh...ekcelli rumah sewa sbenarnye..
kat rumah aku unifi xd coverage lagi..ntah pape ntah..

skng ni housemate2 sume nga duk dpn laptop beronline..
maklumlah esok class cancel..hahaha..
pastu install wechat..then kat dlm rumah pun nak berwechat2 gak..haha..padahal boleh je nak jerit dr living room ke bilik..kekeke...

oklah..tu je nak ckp..

Monday, March 4, 2013

quick update:esok start class

assalamualaikum...

ok dah lama sgt x update blog..
aq just nak cakap sok dah masuk sem baru...
sok start class dah..

tak sabarnyeee...

housemate sume nak tido...aq je terkapai2..
x ngantuk lagi oiii..

k baii..

Islam Itu Indah

Elakkan diri menjadi Islam baka kerana tiada nilai tiada harga. Datang syaitan dengan godaan, hilang Islam hilang iman, tenggelam dlm noda tenggelam dlm dosa