visit us!!

About Me

My photo
aku sejenis manusia yang pernah buat salah, yang pernah buat baik, yang pernah, dan pernah dan memernahkan..eh apo yang aku cakap nih. Education: tadika maria, sk semenyih, sk seri sekamat, sk taman rakan, smk bandar baru sg long, smk engku husain, psis- diploma in architecture. uitm - bachelor in building surveying.

Buat renungan...

Bala bencana berlaku di merata-rata. Apakah dunia sudah sampai ke penghujungnya ? Apakah kita masih seronok & leka ? Bagaimana pula dengan iman kita?

Wednesday, October 22, 2014

jiwa kacau

Assalamualaikum. ..
aku rasa terganggu betul..
aku tak boleh la..
semuanya serba tak kene..
kau tak ingat kt aku ke..
sedih plak aku rasa..
aku rasa biar ibu je yg selesaikan

Wednesday, October 15, 2014

quick update:trip muar

Assalamualaikum. ..

Hari ni aku ade trip design kat muar..
melawat muar lah kita..1st day kat sini harini overview site..jln dari section 1 sampai lah ke site aku..jauh aku ckp..group leader aku takde..so group aku tinggal 4 org je. .site agak besar jugak...
nak kira parking nak kira kedai..nak tau jumlah kedai lg n byk lg bende..aku harap sempat lah nak buat site analysis apa semua..

Jap lagi kul 9 nak g tgk site lg..penat belakang kira..lepas tu da habis boleh g karok..yeayyyy

Islam Itu Indah

Elakkan diri menjadi Islam baka kerana tiada nilai tiada harga. Datang syaitan dengan godaan, hilang Islam hilang iman, tenggelam dlm noda tenggelam dlm dosa