visit us!!

About Me

My photo
aku sejenis manusia yang pernah buat salah, yang pernah buat baik, yang pernah, dan pernah dan memernahkan..eh apo yang aku cakap nih. Education: tadika maria, sk semenyih, sk seri sekamat, sk taman rakan, smk bandar baru sg long, smk engku husain, psis- diploma in architecture. uitm - bachelor in building surveying.

Buat renungan...

Bala bencana berlaku di merata-rata. Apakah dunia sudah sampai ke penghujungnya ? Apakah kita masih seronok & leka ? Bagaimana pula dengan iman kita?

Thursday, November 17, 2011

the ringing phone at 9 am

Salam...

Early in the morning about 9 a.m. my phone was ringing. arrghhh whose calling me. i dunno whose the number belongs to. so i decided to ignore it n continued my zzZzzZzz...what???9 a.m. n u still sleeping??owh come on..i haven't sleep well.

i think last night i fall asleep about 3 a.m. or something i guess so...yeahhh i played ps2 in da midnight cuz my eyes wont close. then i always wake up..look at the clock..owhh actually my watch or my handphone cuz my clock batery kong..hoho malas nak tukar batery..uhhh 4.30 am..then sleep again..5.00...until 6.30 am..

owh subuh..subuh...then after prayer i continued my sleep again..until 9 am my phone ringing. yeahhh i just ignore it like i said before..but the 2nd tyme its ringing again..whose this..i should pick up the call. maybe its important even i dont know whose calling.

ehem..ehem...helo....
sape ni...amin??owhh..nape (aku bajet member aku)
ade job?designer...owh tapi tak pernah guna illlustrator..
kalo architecture tu tau la..

just a little conversation..

ok..ok...the point is actually  dunno whose this amin..cuz i have a lot of friends name's amin. so i dunno which amin i was talking to..paham2 je la..mamai baru bangun tido..dah takleh nak pikir dah..hoho...so i think this guy is my friend cuz ade loghat kelate..so sembang pun cam sembang ngan kawan je..ahaks..hentam je la..bila fikir2 balik aikkk macam tak kenal je..tapi macam kenal jugak cuz he call me najlaa..selalunye orang yang tak kenal aku die akan panggil farah je ataupun farah najlaa..tapi die panggil aku najlaa...so mmg aku ingat die ni member..hahaha...hape la aku ni..main hentam keromo je bukan nak tanya..

ok now aku otw download adobe illustrator sbb amin tu kate AI ni cam photoshop gak..try la mane tau leh jadi expert ke kan..ok so i'm on my way to download AI...sape-sape yang pandai mari la ajar saya...

ok..tengah menghitung hari adik2 nak balik sini..yeayyyyhhh!!!!

Islam Itu Indah

Elakkan diri menjadi Islam baka kerana tiada nilai tiada harga. Datang syaitan dengan godaan, hilang Islam hilang iman, tenggelam dlm noda tenggelam dlm dosa