visit us!!

About Me

My photo
aku sejenis manusia yang pernah buat salah, yang pernah buat baik, yang pernah, dan pernah dan memernahkan..eh apo yang aku cakap nih. Education: tadika maria, sk semenyih, sk seri sekamat, sk taman rakan, smk bandar baru sg long, smk engku husain, psis- diploma in architecture. uitm - bachelor in building surveying.

Buat renungan...

Bala bencana berlaku di merata-rata. Apakah dunia sudah sampai ke penghujungnya ? Apakah kita masih seronok & leka ? Bagaimana pula dengan iman kita?

Saturday, January 17, 2015

habis sudah sem 5

assalamualaikum...

merdeka..merdeka..merdeka..
okey merdeka yg tak berapa merdeka..
payypeeerrr construction technology td sangat lah mencabar minda aku ngn kawan2..
siyes lain sangat soalan..
macam pathology jugak..

soalan bukan main lain dari past year..
apa2 pun aku dah buat yg terbaik dah utk sem ni..
aku harap result aku sem ni meningkat setelah 2 sem berturut-turut aku jatuh..

paper building law dengan paper financial alhamdulillah boleh jawab..
cuma bila tiba paper subject core..hmmm..mcm tu la..
aku jawab ape yg aku tahu n ikut logic..
sketch je ape yg aku rasa betul..

ok lah..aku nak layan movie..
sok nak berkemas2 nak balik rumah isnin ni..
kalo tak ingat nak balik ahad je tapi nak kene jumpa lecterer bincang pasal thesis aku n nak amek buku log utk practical hari rabu ni..

ok mmg start dr sem 4 takde istilah cuti utk kiroang..
cuti sem kene practical..
takpe..tinggal satu sem je lagi..
yippeeee..
semoga semuanya dipermudahkan..
amin ya rabbal a'lamin..

ok la..papaiii

Islam Itu Indah

Elakkan diri menjadi Islam baka kerana tiada nilai tiada harga. Datang syaitan dengan godaan, hilang Islam hilang iman, tenggelam dlm noda tenggelam dlm dosa